Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Jobba som personlig assistent

Tror du att yrket som personligassistent skulle passa dig? Skicka in ditt cv och ett personligt brev till anika@hjalpandehand.se

Du kan även fylla i formuläret här nedan så återkommer vi snarast.

Hur är det att jobba som en personlig assistent?

Att jobba som personlig assistent är ett meningsfullt och givande arbete som kan ge dig möjlighet att göra verklig skillnad i någon annans liv. Det kräver empati, tålamod och flexibilitet, men belöningen är att du kan hjälpa någon att leva ett så självständigt och självständigt liv som möjligt.

Som personlig assistent kommer du att arbeta med människor som har olika behov och önskemål. Din uppgift är att hjälpa dem att klara av de dagliga uppgifterna som de själva inte kan utföra på grund av en funktionsnedsättning eller sjukdom. Det kan innebära allt från personlig hygien, matlagning och städning till att följa med på läkarbesök eller ta en promenad i parken.För att bli en bra personlig assistent behöver du vara lyhörd och uppmärksam på den person du hjälper. Du måste kunna anpassa dig till deras behov och rutiner och vara beredd att ändra dina planer om det behövs. Men det är också viktigt att du är självgående och kan ta egna initiativ, eftersom du kommer att arbeta självständigt och ha ansvar för att planera och organisera din egen tid.

En annan viktig egenskap för att jobba som personlig assistent är att ha en positiv inställning och en vilja att hjälpa till. Det är inte alltid en lätt uppgift, men om du har rätt attityd och motivation kan det vara mycket givande och tillfredsställande. Som personlig assistent kommer du också att ha möjlighet att lära dig mycket om olika funktionsnedsättningar och du kommer att få utveckla dina kunskaper och färdigheter inom områden som kommunikation, konfliktlösning och problemlösning.

Om du är intresserad av att bli personlig assistent, kan du alltid kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktformulär