Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Personlig Assistans Halland

Assistans efter dina behov

Anika Palko

Michaela Månsson

Personlig assistans i Halland

Bor du i Halland och behöver personlig assistans? En Hjälpande Hand har anställda med lång erfarenhet och stor kompetens inom assistans och LSS åtgärder. Vi driver vårt assistanskontor för hela halland från Frennarpsgården som ligger på Frennarp i Halmstad.  

Mötesplats för personlig assistans i Halland

Vi hjälper klienter med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar att forma sina liv utifrån sina förutsättningar och förmågor genom att ge rätt stöd och hjälp utifrån deras behov. Vår mångfald av personal präglas av tolerans och respekt för individer, och vi lägger stor vikt vid kunskap, närhet, gemenskap och glädje.

Som kund har du stort inflytande och delaktighet i assistansen, och styrningen av företaget sker via direkta kontakter med dig som kund, eventuell företrädare, arbetsledare och assistenter. Vi vill att du som har personlig assistans i Halland ska känna att du har kontroll och få den hjälpande hand du behöver.

Kompetent och erfaren personal  

Vi har en gedigen kompetens inom personlig assistans och kan hjälpa till med allt från ansökan till tolkning av svaren som ligger till grund för klientens individuella plan innehållande assistanshjälp. Vi kan även hjälpa till med det administrativa såsom lönehantering, rekrytering, schemaläggning och vikarietillsättning. Vi erbjuder även utbildning av assistenter för att kunna forma den bästa personliga assistansen i Halland.  

Aktiviteter för personlig assistans Halland

Tillsammans med våra samarbetspartners anordnar vi olika typer av aktiviteter runtom i Halland. Vi vill att oavsett vad dina förutsättningar är så ska du kunna leva ett självständigt liv med en känsla av glädje tillsammans med din personliga assistans i Halland.

Frågor kring personlig assistans i Halland? 

Har du frågor om personlig assistans i Halland? Tveka inte att ta kontakt med oss så delar vi med oss av våra erfarenheter och expertis. 

 

För oss är det viktigt att du får en hjälpande hand när du behöver det. 

person som håller händerna mot himlen

Kontakta oss

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktuppgifter

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktformulär