Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Personlig Assistans Falkenberg

Assistans och insatser efter dina behov

Anika Palko

Michaela Månsson

personlig assistans i falkenberg

Letar du efter personlig assistans i Falkenberg? På Hjälpande Hand har vi erfaren personal med stor kompetens inom assistans. Vårt assistanskontor är beläget i Halmstad, men vi arbetar med vi arbetar i hela halland och Falkenberg för att hjälpa och stödja klienter med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar att forma sina liv efter sina unika förmågor och förutsättningar.  

Humanistisk mötesplats för personlig assistans Falkenberg

Vi tror på en humanistisk värdegrund som inkluderar tolerans, respekt och mångfald, och dessa värden präglar allt vi gör. Hos oss är kunskap, närhet, gemenskap och glädje centrala värdeord som också genomsyrar vårt arbete med varje enskild klient och assistent.

Vi vill att du som kund ska ha stort inflytande och delaktighet i assistansen. Därför styr vi företaget genom direkta kontakter med dig, din eventuella företrädare, arbetsledare och assistenter. Allt för att du ska känna att du har kontroll och får den hjälpande hand som du behöver.  

Kompetent och erfaren personal  

Vi har en gedigen kompetens inom personlig assistans och kan hjälpa dig att ta ett helhetsgrepp om projektet – allt från att skicka in ansökan och tolka svaret som är en  grund för att bygga upp din individuella plan för assistans; till administrativa uppgifter som lönehantering, rekrytering, schemaläggning och vikarietillsättning. Vi kan även erbjuda utbildning av assistenter för att forma den bästa personliga assistansen i Falkenberg. 

Aktiviteter för personlig assistans Falkenberg

Tillsammans med våra samarbetspartners runt om i Halland anordnar vi olika typer av aktiviteter. Exempelvis anordnar vi resor till Liseberg tillsammans med Okome Buss. De hjälper även oss på vår årliga utlandsresa som klienter och deras assistenter kan anmäla sig till och följa med på. Vi strävar alltid efter att skapa roliga och anpassade äventyr som är tillgängliga för alla, oavsett vem du är eller vilka förutsättningar du har. 

Frågor om personlig assistans i Falkenberg? 

Har du frågor om personlig assistans i Falkenberg eller vill du veta mer om vårt arbete? Tveka inte att kontakta oss så delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och expertis.

 

För oss är det viktigt att du får en hjälpande hand när du behöver det. 

person som håller händerna mot himlen

Kontakta oss

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktuppgifter

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktformulär