Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Personlig Assistans Laholm

Assistans och insatser efter dina behov

Anika Palko

Michaela Månsson

Personlig Assistans i Laholm

Behöver du personlig assistans i Laholm? På En Hjälpande Hand har vi anställda med stor kompetens och lång erfarenhet inom assistans som kan hjälpa dig. Vårt assistanskontor ligger på Frennarp i Halmstad men vi finns i Laholm och hela halland och präglas av en humanistisk värdegrund. Vi arbetar för att utveckla dina möjligheter att forma ditt liv efter dina förutsättningar och förmågor genom att ge rätt stöd och hjälp utifrån dina behov. Vi ser oss som en verksamhet med en personlig och familjär känsla där tolerans och respekt mellan individer är viktigt.

Humanistisk mötesplats för personlig assistans Laholm  

Som kund har du stort inflytande och delaktighet i assistansen. Vi arbetar tillsammans med dig som kund eller din företrädare, arbetsledare och assistenter för att ge dig den hjälpande handen du önskar och behöver. Vi kan hjälpa till med allt från att skicka in ansökan till att tolka svaren som ligger till grund för att bygga upp din individuella plan med assistanshjälp. Vi kan även hjälpa till med det administrativa som lönehantering, rekrytering, schemaläggning och vikarietillsättning samt erbjuda utbildning av assistenter för att forma den bästa personliga assistansen i Laholm.

Kompetent och erfaren personal  

Om du är i behov av personlig assistans i Laholm finns det hjälp att få hos oss. Vi har en gedigen kompetens inom personlig assistans i Laholm och kan hjälpa till att ta ett helhetsgrepp om din situation. Vi kan hjälpa dig med allt från att skicka in ansökan och tolka svaret för att sedan bygga upp en individuell plan för hjälp och stöd. När grunden är lagd och arbetet är igång kan vi hjälpa till med det administrativa, såsom lönehantering, rekrytering, schemaläggning mm. Vi erbjuder även utbildning av assistenter för att forma den bästa personliga assistansen i Laholm för dig och dina behov. 

Vi stöttar dig genom hela processen med personlig assistans och hjälper dig att fatta beslut som behöver tas. Oavsett om du är assistanstagare eller anhörig till en vuxen eller ett barn med en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning, finns vi här för att ge dig den hjälp du behöver. Vårt mål är att skapa en trygg och tillförlitlig assistans för dig eller din närstående.

Aktiviteter för personlig assistans Laholm

Vi anordnar olika typer av aktiviteter tillsammans med samarbetspartners runtom i Halland. Exempelvis anordnar vi resor till Liseberg tillsammans med Okome Buss och vår årliga utlandsresa som klienter och deras assistenter kan anmäla sig till och följa med på. Vi vill att du ska kunna leva ett självständigt liv med en känsla av glädje oavsett vad dina förutsättningar är.  

Frågor om personlig assistans i Laholm? 

Bor du i Laholm och har frågor om assistans? Tveka inte på att ta kontakt med oss så delar vi med oss av våra erfarenheter.  

 

För oss är det viktigt att du får en hjälpande hand när du behöver det. 

Hur kan jag kvalificera mig för personlig assistans i Laholm?

Kvalificeringen för personlig assistans bestäms ofta av lokala eller nationella myndigheter. Vanligtvis krävs medicinsk dokumentation och en bedömning för att avgöra behovet av assistans. Är du osäker så hör av dig till oss! 

Vad skiljer oss från andra assistansbolag i Laholm?

Med engagerad personal, personliga och flexibla lösningar såsträvar vi efter att vara Laholms första val när det kommer till personlig assistans. Du kan alltid ta kontakt och fråga om du vill veta om vi matchar! 

person som håller händerna mot himlen

Kontakta oss

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktuppgifter

Adress

Frennarpsvägen 135, 30225 Halmstad

Kontaktformulär